Jelajahi

Kategori
Best Viral Premium Blogger Templates

Iklan

Ranggonseni.com | Media Seni Budaya Populer

Postingan Populer

Kabar
Lihat Semua

Legenda
Lihat Semua

Opini
Lihat Semua

Drama
Lihat Semua

Iklan

Tembang Klasik
Lihat Semua

Bintang Tarling
Lihat Semua

Iklan

Agenda Kegiatan
Lihat Semua

Iklan

Lirik Tek Rawati - Yadi Mahesa | 2024

Lirik Tek Rawati - Yadi Mahesa | 2024

Voc. Yadi Mahesa Cipt. Sonjaya Dwiva Tek rawati rasa kien Tak buka yen lagi kangen Najan ora pernah kepandeng Tapi awete kakang sing demen C... 08:00 Last Updated 2024-04-17T01:00:00Z
Lirik Wurung Dudane - Diana Sastra | 2024

Lirik Wurung Dudane - Diana Sastra | 2024

Voc. Diana Sastra Cipt. Ali Gangga Tak adang-adang dudane Ora sida pegatane Nandur tomat cukule jahe Balen maning karo rabine Yen ora wedi n... 08:00 Last Updated 2024-04-16T01:00:00Z
Lirik Jodone Kula - Anggi Wulandari | 2024

Lirik Jodone Kula - Anggi Wulandari | 2024

Voc. Anggi Wulandari Cipt. Jojo Melody Rasa grentes ning sejerone ati Batin ngenes yen bli dadi sawiji Sayange kula langka sejene Cintane ku... 08:00 Last Updated 2024-04-15T01:00:00Z
Lirik Aja Cemburu - Ayu Karlina | 2024

Lirik Aja Cemburu - Ayu Karlina | 2024

Voc. Ayu Karlina Cipt. Ali Gangga Kakang aja cemburu Wis aja ilok nafsu Kula aja diganggu Kula cuma masa lalu Kula wis dadi mantan Aja dilar... 08:00 Last Updated 2024-04-14T01:00:00Z
Lirik Hianat Cinta - Yuyun Yunindia Sella | 2024

Lirik Hianat Cinta - Yuyun Yunindia Sella | 2024

Voc. Yuyun Yunindia Sella Cipt. Lucky Septiana Tek belani kula mangkat ning tai'wan Supaya rumah tanggane kecukupan Sengsara bli dirasa ... 08:00 Last Updated 2024-04-09T18:29:31Z
Lirik Waktu Sing Salah - Ila Fadilah | 2024

Lirik Waktu Sing Salah - Ila Fadilah | 2024

Voc. Ila Fadilah Cipt. Didit Natajaya Aja pernah berpikir  Kanggo nyalahaken takdir Takdir cinta teka bli sengaja Ning waktu sing salah Kaka... 08:00 Last Updated 2024-04-04T01:00:00Z
Lagu 'Pengen Ndueni' Kembali Puncaki Tangga Lagu Tarling

Lagu 'Pengen Ndueni' Kembali Puncaki Tangga Lagu Tarling

Tangga Lagu Tarling Maret 2024. Infografis by Arddiyan CA Ranggonseni.com , - Bulan Maret kemaren lagu 'pengen nduweni kembali puncaki t... 08:00 Last Updated 2024-04-03T01:00:00Z
Lirik Kapiran - Indra Permana (feat Wa Dolop) | 2024

Lirik Kapiran - Indra Permana (feat Wa Dolop) | 2024

Voc. Indra Permana (feat Wa Dolop ) Cipt. Papae Rizky Ayu sih memang ayu Saban wong lanang dirayu Wong ayu pira lawase Lancang temen omonga... 08:00 Last Updated 2024-04-17T01:31:25Z
Lirik Umpet Umpetan - Wasmin Sanjaya | 2024

Lirik Umpet Umpetan - Wasmin Sanjaya | 2024

Cipt. Wasmin Sanjaya Voc. Wasmin Sanjaya Aja kadiran dadi wong bagus Bengen demen kita ngelus-ngelus Ngomong cinta sampe serius Nangapa sih ... 08:00 Last Updated 2024-04-01T01:00:00Z
Lirik Dlebus - Asep Kriwil | 2024

Lirik Dlebus - Asep Kriwil | 2024

Voc. Asep Kriwil Cipt. Asep Kriwil Dilelara wis Disakiti wis Dihianati wis Dibobadi wis Ngomonge setia Bli arep nglelara Kabeh omongane Dleb... 08:00 Last Updated 2024-03-30T01:00:00Z